Inici‎ > ‎Accions‎ > ‎

NO ENS FIQUEU LA MÀ A LA BUTXACA

13 de juny manifestació: Per uns pressupostos socials!


Foto

NO ENS FIQUEU LA MÀ A LA BUTXACA

El Govern de la Generalitat segueix tancat en la seva negativa a negociar els salaris i les condicions de treball dels seus treballadors i treballadores. Mentre fa propostes per reduir el personal i els serveis de les administracions locals o demana informes per reduir les administracions públiques a la mínima expressió.

Tot s'hi val, amb l’excusa de la modernitat i l’eficiència, per privatitzar i reduir els serveis públics i socials i per reduir el nombre de treballadors i treballadores de les administracions públiques de Catalunya i precaritzar la seva feina i la seva vida.

Ho volen fer tant en el que depèn directament del Govern com en allò que depèn de les administracions locals i que té afectació sobre els serveis sanitaris, educatius, administratius, de seguretat i protecció de les persones i del bé comú.

Catalunya necessita amb urgència uns pressupostos socials, per garantir a la ciutadania els drets propis d’un estat de benestar, i unes condicions de treball estables i dignes per als treballadors i treballadores que presten un servei públic, tant si ho fan de forma directa com a través de concerts i convenis.

El Govern no pot seguir entestat en l'eliminació de la paga dels treballadors i treballadores que depenen directament dels pressupostos i que repercutirà en la resta de treballadors i treballadores que presten serveis públics.

No es pot seguir mantenint aquesta mesura sense que es faci el debat pressupostari i s’aprovin els pressupostos per al 2013. De fer-ho, el Govern de la Generalitat s’estarà acarnissant de nou, amb els treballadors i treballadores, que d’una o altra manera depenen dels pressupostos de la Generalitat.

No té cap mena de sentit mantenir una mesura en un moment que no es coneixen totes les variables pressupostaries, ni per la via dels ingressos ni per les l’objectiu final de dèficit.

Reiterem que qualsevol equilibri pressupostari ha de venir d'enfortir la recaptació, per la renegociació del deute de la Generalitat i per la reducció de despeses en lloguers i en alts càrrecs i personal de confiança.

EXIGIM

- La negociació de les retribucions del 2013 i recuperació de les pèrdues del 2012.

- El manteniment de l’ocupació pública.

- La revocació de l’acord de govern.

Fem una crida a manifestar la nostra protesta:

13 de juny a les 18 hores, a la plaça Sant Jaume de Barcelona 

 

PLATAFORMA SINDICAL UNITÀRIA

Feu clic per veure:

 Comments